Există numeroși brokeri online pe piață care pretind că sunt 100% legitimi și că oferă cele mai bune servicii de tranzacționare. Cu toate acestea, după cum probabil ați observat, unele dintre ele nu sunt la fel de legitime pe cât par.

Din păcate, escrocheriile au devenit mult mai frecvente și, în multe cazuri, seamănă cu platformele web de încredere. Traderii își pot pierde adesea fondurile și chiar le pot fi furate informațiile personale din cauza site-urilor web rău intenționate. Un broker care a atras multă atenție este Capital.com și în continuare vom cerceta dacă platforma Capital.com este un broker înșelător sau dacă unul legitim.

Este Capital.com un broker înșelător?

Ceea ce majoritatea oamenilor nu realizează este că adesea este relativ ușor să eliminați brokerii înșelători din lista pe care o aveți în vedere. Acest lucru se întâmplă odată ce aflați ce factori luați în considerare. Este normal să puneți întrebări precum „Este Capital.com legitim?” și „Este Capital.com sigur de utilizat?”. De obicei, sunt necesare doar cercetări de bază și câteva elemente de bun simț pentru a afla răspunsurile. Vom efectua propriile noastre cercetări pentru a afla dacă Capital.com este legitim sau dacă este o înșelătorie.

Când a fost lansat Capital.com?

Capital.com este relativ nou pe piața de tranzacționare online, lansându-și serviciile în 2017. Când un broker este nou, necesită mai mult control și mai multă atenție, deoarece brokerii consacrați sunt mai susceptibili să fie legitimi. De la lansarea în 2017, vedem cum Capital.com se extinde rapid, adăugând noi funcționalități și servicii platformei sale, în timp ce pare să se concentreze în același timp pe serviciul clienți. În cazul oricărui broker nou, trebuie să fim precauți, așa că am decis să investigăm în continuare pentru a vedea diferitele realizări ale Capital.com în acest timp.

Este Capital.com de încredere?

Capital.com a fost numită recent Cea Mai Bună Platformă De Tranzacționare Online 2020, Cel Mai Transparent Furnizor De Servicii De Brokeraj Din Europa și Cel Mai Inovator Broker 2020. Cu siguranță nu este singura platformă de tranzacționare premiată și chiar și brokerii înșelători pot câștiga uneori un premiu sau două. Dar câștigarea a numeroase premii este cu siguranță un semn clar de legitimitate. În opinia noastră de până acum, putem concluziona că platforma Capital.com se extinde rapid și este deja recunoscută în industrie, ceea ce este un semn bun că sunt de încredere.

Este Capital.com reglementat?

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când căutați un trader online este dacă acesta are reglementări adecvate. Există o varietate de organisme de reglementare pentru brokerii online, iar unii au mai mult prestigiu decât alții. Aceste organisme contribuie la menținerea conformității brokerilor și se asigură că acestea își îndeplinesc sarcinile față de clienți.

Brokerii reglementați sunt supravegheați îndeaproape de organismele de reglementare financiară din țările lor respective și, prin urmare, trebuie să respecte normele stabilite. Astfel, este logic ca un broker legitim să fie pe deplin reglementat de mai multe autorități. În cuvinte simple, banii dumneavoastră sunt în siguranță la un broker reglementat, deoarece astfel de companii sunt responsabile în fața autorităților de reglementare. Dacă nu puteți găsi acest regulament, atunci brokerul este posibil să fie unul înșelător.

Prin efectuarea unor cercetări, constatăm că Capital.com este un broker CFD complet reglementat. În Marea Britanie este reglementat de Autoritatea de Conduită Financiară, în timp ce în Europa și restul lumii este reglementat de Comisia pentru Valori Mobiliare și Schimb din Cipru (CySec). Spre deosebire de alți brokeri online, Capital.com nu a ridicat niciodată probleme de legitimitate în fața autorităților de reglementare și de la lansarea sa în 2017 și-a construit reputația de a fi un jucător corect. Toate acestea sunt semne pozitive ce indică faptul că Capital.com este foarte probabil un broker legitim și de încredere.

Este Capital.com sigur?

A avea reglementări în vigoare este un semn pozitiv, dar nu este singura modalitate de măsurare a securității și siguranței. Un broker ar trebui să aibă, de asemenea, protocoale solide pentru a proteja fondurile clienților și pentru a se asigura, de asemenea, că datele personale sunt păstrate confidențiale. Am constatat că fondurile clienților de până la 85.000 de lire sterline sunt protejate în Marea Britanie prin Schema de Compensare a Serviciilor Financiare (FSC). În UE, fondurile de până la 20.000 de euro sunt protejate prin Fondul de Compensare a Investitorilor (ICF). Toate depunerile sunt păstrate separat de companie de către bănci de renume, cum ar fi RBS din Marea Britanie. Acesta este un semn clar că brokerul nu este unul înșelător, deoarece nici măcar nu are acces la fonduri.

Capital.com este protejat prin criptare SSL, ceea ce oferă o altă mică indicație că este sigur. Conturile sunt auditate de Deloitte, iar documentele cu informații cheie sunt vizibile public pe site. Acesta este un semn fantastic de transparență la nivel de companie și arată că aceasta nu are nimic de ascuns.

Este platforma de tranzacționare Capital.com sigură?

Dar trebuie să investigăm în continuare și să analizăm platforma de tranzacționare în sine. Multe platforme online susțin că oferă o experiență de tranzacționare perfectă. Dar ce înseamnă acest lucru pentru clienții săi și de ce este important?

O aplicație ușor de utilizat cu un timp de încărcare rapid este extrem de importantă pentru traderii online. Oferă o bază solidă pentru tranzacționare și îmbunătățește experiența clienților prin prevenirea erorilor. Problemele de intermediere pot duce la pierderi semnificative și, după cum vă puteți imagina, acest lucru poate provoca palpitații traderilor. La compararea Capital.com cu alte aplicații, acesta are un timp de încărcare rapidă în medie de 2,5 secunde, ceea ce reprezintă un scor destul de bun.

Capital.com a dezvoltat o aplicație alimentată de AI care folosește detectarea eQ pentru a vă ajuta să înțelegeți psihologia tranzacționării. Platforma are o abordare holistică a strategiei de investiții care îi încurajează pe traderi să dezvolte perspective de tranzacționare personalizate. Acesta este un bonus care nu se găsește în mod obișnuit la alți brokeri, chiar și legitimi. Nu demonstrează că platforma Capital.com este legitimă, dar arată o dorință reală ca traderii să fie bine educați când vine vorba de tranzacționare.

Comisioane și Spread-uri Capital.com

  1. Mentorat de investiții la bursă: —>> https://bit.ly/2PvDpKZ
  2. Cursuri și ghiduri de investiții – De unde înveți să investești – https://bit.ly/2F7qg6w
  3. Inscrie-te in: Invest Club – Comunitatea Investitorilor din Romania.

Chiar și atunci când un broker are toate semnele de legitimitate, este posibil ca totuși să profite de traderi prin taxe și spread-uri mari. Chiar și cu reglementări, există posibilitatea supraîncărcării clienților. Cu Capital.com, am constatat că sistemul de taxe era transparent.

Ne place această abordare, deoarece se opune abordării „smoke and mirrors” pe care alte platforme o folosesc pentru a atrage clienții. Există o multime de transparență pe tot parcursul procesului de înscriere și în momentul desfășurării tranzacțiilor. Acesta este un alt semn pozitiv că platforma Capital.com este un broker legitim de tranzacționare.

Recenzii online Capital.com

“O platformă foarte utilă, cu puncte clare de impresii atunci când o utilizați chiar și cu aplicațiile mobile. Ușor de înțeles și de decis următorii pași.”“Platforma educațională foarte bună pentru învățat…”

CFD-urile sunt instrumente complexe şi cu un risc ridicat de pierdere de bani din cauza îndatorării. 67.7% dintre conturile de investitori individuali pierd bani când tranzacţionează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luaţi în considerare faptul dacă înțelegeți cum funcţionează CFD-urile şi dacă vă puteţi asuma riscul ridicat de pierdere a banilor dumneavoastră.