Eu sunt Paul Maior

 

Mă consider un spirit antreprenorial prin excelență. De tânăr vedeam oportunități financiare în domenii în care alții pierdeau bani sau timp. Am învățat asta de la părinții mei care și ei la rândul lor sunt antreprenori, punând în anii 2000 bazele unui business în industria textilă.

Astăzi viața mea gravitează în jurul bursei, care pentru mine s-a transformat dintr-o pasiune într-un stil de viață. Sunt un investitor optimist – când văd probleme pe piață, mă bucur, pentru că știu să transform pesimismul celorlalți în oportunități de investiții. Pe lângă optimism îmi place să fiu și independent – astfel am ales să trăiesc și să evoluez financiar într-un domeniu foarte puțin cunoscut în România, care are un potențial enorm de viitor, și nu singur, ci împreună cu o ”armată” de investitori la fel de pasionați de bursă ca și mine.

Realizări

Am mentorat peste 2000 de investitori de succes.

Dețin în portofoliu peste 20 de companii listate și nelistate la bursă.

Sunt antreprenor și președinte INVEST CLUB, primul si cel mai mare club de investitori din Romania cu peste 20.000 de membri.

Portofoliu investiții

Brokeri investiții

Programul
de Mentorat

Până acum am ajutat peste 2000 de persoane să înceapă să investească la bursă. Dacă vrei și tu să începi dar nu știi de unde, hai să povestim.