Portofoliu

Misiunea mea este să generez valoare pe termen lung, atât pentru portofoliul propriu, cât și pentru companiile în care investesc. Cu o experiență de peste 10 de ani pe piața de capital, doresc să-mi valorific ideile și resursele pentru dezvoltarea companiilor.

În ultimii 10 ani am investit consistent și sistematic în oportunități și oameni. Am continuat să-mi cresc valoarea portofoliului cu o rată medie compusă a randamentului de peste 15-20%, cu mult peste media tuturor fondurilor din România, evoluând constant și în alte direcții, inclusiv în domenii ce nu erau pe radarul multor investitori instituționali în ultimul deceniu.

Portofoliu investiții

Brokeri investiții

Vă recomand deschiderea unui cont Demo pe toate platformele menționate și să o alegeți pe cea care vi se potrivește cel mai bine. Fiecare prezintă diverse tool-uri, companii și funcționalități, iar pentru investiții e chiar recomandată să utilizați mai multe platforme. Tranzactionarea implica riscuri iar capitalul dumneavoastra este in pericol.

Strategia investițională

Scopul strategiei investiționale este consistența, prin performanța portofoliului și constanța, prin durata performanței. Pe aceste considerente am gândit o strategie robustă, bine articulată care se reflectă în performanță. M-am concentrat pe această abordare granulară a portofoliilor, plecând de la cei trei piloni strategici:

  • Consolidarea și creșterea performanței portofoliului.
  • Creșterea investițiilor în private equity.
  • Valorificarea unor investiții vechi prin vânzare.

Filosofia investițională

  • Ținte de investiții: companii bine administrate și antreprenoriale cu potențial puternic de creștere, viziune pentru viitor, capacități și aspirații de extindere regională/internațională
  • Obiectivul general este controlul mizelor în:
    1. Investiții de expansiune (capital de creștere, finanțare pentru achiziții, pre-IPO)
    2. Achiziții de dimensiuni mici și mijlocii
  • Sunt deplin dedicat creșterii valorii companiilor din portofoliu și îmbunătățirii performanței pe perioada deținerii, prin menținerea unui accent clar pe prioritățile strategice și implicarea activă alături de conducere și colegii acționari.

Vrei să investesc în proiectul/startupul tău?

Contactează-mă, prezintă-mi pe scurt proiectul și dacă se formează o chimie între viziunile noastre voi fi încântat să colaborăm.

Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant și nici broker. Îți voi oferii ajutorul prin prisma experienței personale pe portofoliul propriu de investitor și nu de povestitor. Ceea ce vei decide să faci în urma discuției cu mine, este strict responsabilitatea ta. În momentul în care vei lua decizia să investești, îți voi recomanda și o listă de brokeri autorizați cu care vei putea discuta și începe deschiderea contului de tranzacționare.