Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Începând cu data de 25.05.2018 intră în vigoare regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Scopul acestui regulament este creșterea nivelului de protecție a datelor personale și crearea unui climat de încredere.

PaulMaior.com se aliniază la aceste cerințe scopul acesti pagini fiind de a vă prezenta într-un mod cât mai clar cum sunt folosite datele Dumneavoastră în cadrul paginii web.

Ce date personale colectează PaulMaior.com?

În acest moment site-ul PaulMaior.com colectează datele de contact a persoanelor care sunt interesate de a primi email-uri informative sau doresc un anumit produs oferit de PaulMaior.ro și completează VOLUNTAR formularul de contact.

De fiecare dată când vizitați PaulMaior.com se colectează automat următoarele date:

  • date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil;
  • date despre vizita Dumneavoastra, paginile vizionate, termenii căutați pe site, durata vizitelor, metoda prin care ati ajuns pe site durata medie a unei vizite.

Unde sunt stocate datele Dumneavoastră?

Datele de contact a persoanelor interesate de e-mail-urilor informative nu sunt stocate pe site. PaulMaior.com folosește serviciile Mailchimp, platformă de email marketing cu o experiență de peste 17 ani. Mai multe despre Mailchimp.

Datele de contact a persoanelor care comandă un produs sau completează formularul de contact NU sunt stocate în nici un mod.

Cum prelucrează PaulMaior.com datele Dumneavoastră?

PaulMaior NU prelucrează în nici un mod datele Dumneavoastră de contact. Datele vor fi folosite strict pentru a va transmite e-mail-uri informative în cazul în care ați optat expres pentru acest lucru sau strict pentru a comunica cu Dumneavoastră în vederea livrării produselor solicitate.

PaulMaior.ro utilizează fișiere de tip Cookie pentru a vă distinge de ceilalți vizitatori ai site-ului. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență bună atunci când navigați pe pagina web. Această prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră exprimat pe PaulMaior.ro sau prin setările din browserul Dumneavoastră. Mai multe despre politica cookie.

Sunt datele Dumneavoastră comunicate către alți destinatari?

În cazul comenzilor de produse ce presupun transportul prin intermediul unei firme de curierat datele Dumneavoastră vor fi transmise firmei de curierat în vederea livrării produselor.

Adresele de e-mail sunt transmise și stocate strict de către serviciul Mailchimp și nu sunt folosite de alți procesatori.

Doresc ca datele mele de contact să fie șterse, ce pot să fac?

În cazul în care nu mai doriți să primiți e-mail-uri informative vă puteți dezabona oricând. În partea de jos a fiecărui email găsiți un buton de dezabonare.