Maior Army

Maior Army reprezintă prima armată de investitori din România. Dacă sună interesant, poți deveni membru Premium și beneficiezi atât de suportul meu, cât și cel al întregii comunități de investitori. Iar după ce ai mai crescut în ”grad”, te aștept alături de mine în WAR ROOM, unde vei avea acces la knowhow-ul unui grup de specialiști atent selecționați împreună cu care vom discuta cele mai recente subiecte legate de bursă, investiții, economie, crypto currency și multe altele.

Înscrie-te în comunitate și ai acces la:

Pulsul Pieței

Zilnic ai acces la informații detaliate și relevante despre investițiile pe care le fac eu – afli în ce companii, cum și de ce investesc.

Resurse

Ai la dispoziție o serie de cursuri dezvoltate de mine și o bibliotecă de resurse educaționale pe care eu le recomand.

Evenimente

Periodic voi organiza sau voi promova diverse evenimente relevante cu și despre bursă și investiții, atât online cât și offline.

War Room

Te așteaptă o armată de investitori împreună cu care poți lua cele mai bune decizii investiționale.

Înscrie-te în Maior Army

Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Nu ofer servicii de consultanță în investiții iar informatile oferite nu fac parte din categoria de cursuri de formare/certificare profesională sau de pregătire profesională continuă pentru specialiștii din industria financiară. Prin informatile oferite imi doresc să promovez importanța educației financiare la nivel global și mă adresez publicului larg.