Maior Army

Maior Army reprezintă prima armată de investitori din România. Dacă sună interesant, poți deveni membru Premium și beneficiezi atât de suportul meu, cât și cel al întregii comunități de investitori. Iar după ce ai mai crescut în ”grad”, te aștept alături de mine în WAR ROOM, unde vei avea acces la knowhow-ul unui grup de specialiști atent selecționați împreună cu care vom discuta cele mai recente subiecte legate de bursă, investiții, economie, crypto currency și multe altele.

Înscrie-te în comunitate și ai acces la:

Pulsul Pieței

Zilnic ai acces la informații detaliate și relevante despre investițiile pe care le fac eu – afli în ce companii, cum și de ce investesc.

Resurse

Ai la dispoziție o serie de cursuri dezvoltate de mine și o bibliotecă de resurse educaționale pe care eu le recomand.

Evenimente

Periodic voi organiza sau voi promova diverse evenimente relevante cu și despre bursă și investiții, atât online cât și offline.

War Room

Te așteaptă o armată de investitori împreună cu care poți lua cele mai bune decizii investiționale.

Înscrie-te în Maior Army

Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant și nici broker. Îți voi oferii ajutorul prin prisma experienței personale pe portofoliul propriu de investitor și nu de povestitor. Ceea ce vei decide să faci în urma discuției cu mine, este strict responsabilitatea ta. În momentul în care vei lua decizia să investești, îți voi recomanda și o listă de brokeri autorizați cu care vei putea discuta și începe deschiderea contului de tranzacționare.