Investitile la bursa reprezinta pentru unii o sursa de venit profitabila, in timp ce pentru altii ramane un domeniu cu multe necunoscute.

Sa stii ca, investitiile, daca le gandesti pas cu pas, fara sa o dai in fizica quantica, pot devenii incet-incet o treaba extrem de simpla si foarte interesanta, indiferent de pregatirea pe care o ai, de modul de viata e care il ai si de bugetul pe care il ai sau pe care nu il ai 🙂

Nu mai stati cu banii la saltea sau la banca! Banii sunt facuti sa miste, nu sa stea degeaba, fiindca daca crezi ca economisind, vei ajunge bogat, iti spun de pe-acum ca te inseli amarnc si timpul trece. Banii ii recuperezi insa timpul cu siguranta nu poti sa il mai recuperezi vreodata!

Cateva dintre intrebarile la care vei obtine un raspuns apeland la ajutorul unui investitor la bursa cu experienta sau la un mentor:

 Cum incep tranzactionarea in piata de capital?
 Ce servicii trebuie sa imi ofere firma de brokeraj?
 Care sunt criteriile de selectie a intermediarului?
 De ce am nevoie ca sa incep investitii in piata de capital?
 Cum aleg companiile in care sa investesc?
 Cum aleg momentul in care sa investesc intr-o companie?

Un consultant financiar independent te ajută să îți administrezi finanțele cu un ochi obiectiv și să identifici soluțiile optime pentru tine, economisindu-ți timp și bani, oferindu-ți , în schimb, informațiile necesare și altele informații ce te mai pot interesa din sfera financiară.

Stând, întotdeauna, alături de tine, se poate garanta realizarea obiectivelor în mod optim. Pentru alte obiective ce pot apărea sau pentru situații ce te pot deturna de la planul stabilit, consultantul tău îți oferă soluții și sprijin prin reconandări utile. Este nevoie  numai de un transfer de încredere optim.

Atribuțiile unui consultant financiar independent:

 • Să identifice obiectivele financiare ale fiecărei persoane în parte, atât ceea ce ține de nevoi, cât și de dorințe
 • Să identifice situația financiară actuală pe de-a întregul ei, cât și pe cea viitoare, ținând cont de particularitățile individuale și social – economice
 • Să analizeze întreaga perspectivă a pieții financiare, atât din perspectiva actuală, cât și viitoare
 • Să facă cunoscută situația financiară actuală, să determine conștientizarea raportului dintre situația financiară actuală a clientului și a situației economice a comunității sale prin prisma oportunităților și riscurilor la care se expune.
 • Să ofere informații cu privire la toate aspectele financiare: atât personale, cât și economice
 • Să identifice raportul de soluții necesare din piață pentru situația particulară a clientului
 • Să creeze împreună cu clientul, un plan, un drum pe care să îl parcurgă împreună pentru a realiza în manieră optimă obiectivul principal stabilit. De asemenea, să integreze în plan și obiectivele secundare, integrând în plan atât nevoile, cât și dorințele sau mai multe obiective, după caz.
 • Să îi confere consultanță individuală pe parcursul drumului și, dacă necesită, reorganizarea astfel încât obiectivul final să fie atins în maniera stabilită.

Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul potrivit la aceste intrebari ?

Contacteaza-ma completand formularul din aceasta pagina si hai sa vorbim. Iti promit ca nu vei regreta si vei fi mandru si bucuros ca ai luat aceasta decizie!

Consultanta consta intr-o sedinta telefonica de aproximativ 2-2 ore (daca vei avea nevoie de mai mult, nu este nici o problema, iti stau la dispozitie) in care te voi ajuta si asista pas cu pas cu:

 • alegerea brokerului
 • deschiderea contului de tranzactionare la bursa (atat cea romaneasca cat si cele internationale)
 • invatat pas cu pas cum se foloseste platforma
 • consultanta referitoare la cum alegi companiile in care sa investesti (la ce trebuie sa te uiti)
 • gasirea unei modalitati de management al banilor pentru a reusi luna de luna sa economisesti cat mai mult si pentru a evita cheltuielile nedorite,
 • cand trebuie sa cumperi
 • orice alta intrebare pe care o ai sau ma gandesc eu ca ai putea sa o ai
 • gasirea unui portofoliu personalizat potrivit bugetului tau si potrivit apetitului tau la risc astfel incat sa iti fie mai usor sa incepi sa investesti

Trimite-mi un mesaj prin formularul de mai jos sau scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro si vom gasi impreuna cea mai buna solutie!

 • XM – https://bit.ly/cont-xm (Your capital is at risk.)